jag_shorditch_langblondin_0326

Köksdetaljer

Mycket ska man tänka på när man renoverar kök, och så alla dessa beslut man ska fatta, ibland på stående fot som när elektrikern plötsligt undrar hur elen ska dras och vart uttagen ska placeras…

Jag hade inte riktigt bestämt mig innan, men jag hade hela tiden Buster & Punch i bakhuvudet, så nu ska jag sätta fast en sån här meckapär ovanför bänkskivan, känner att det kommer bli extremt praktiskt.

Och sen går man vidare och tänker, vad ska man välja för handtag nurå? Det lutar åt dessa (eller de utan läder) från Beslag Design, men jag kan lika gärna ändra mig i samband med att borren träffar i luckorna. Har ni renoverat kök nån gång? Några tips längs vägen??

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.