AGNESMALTESDOTTER-2412

Tre rekommendationer

Några saker som stannat kvar i mitt huvud senaste tiden kanske är värda nog att rekommendera även för er? Vi får se, men här kommer de i alla fall!

1. Hotel Sanders. Nu bor ju inte jag över i Köpenhamn särskilt ofta, men jag tror bestämt det får planeras in en liten övernattning på just detta hotellet. Och om ni kanske beslutar er för en liten escape till denna fantastiska stad så är jag säker på att boendet kryddar upplevelsen.

2. Karma. Inte en jäkel har väl missat att jag renoverar köket? Nä, det har ju tjatats en del om det, sorry. Men vad som då skapar lite lycka i vardagen är appen Karma, där jag kan rädda överbliven mat från stadens restauranger till kraftigt reducerat pris. Bra för ekonomin, miljö och matsvinn. Briljant alltså.

Favoriten att rädda ifrån? Raw Food House.

3. On Edge. Jag har blivit smått besatt av att resa någonstans med fokus på naturupplevelse, helst norrut, och helst till Norge (och helst på en hästrygg). Jag kommer dock börja med Åre i februari, men följer numera de här tjejerna slaviskt, mycket inspirerande!

Den mulen… ❤︎

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.