Processed with VSCO with f2 preset

En novembermorgon

November tillhör inte en av mina favoritmånader precis, och jag brukar se till att fly den, men nu uppskattar jag ändå att göra det bästa av det. Så jag tog på mig kläder för väder och promenerade bort till Atrium för frukost med min fina vän Sara som kan värma vilken trött novembersjäl som helst.

Atrium bidrog förstås med sin alltid så mysiga atmosfär och supergoda frukost. (Prova deras bircher muesli med plommonkompott, yoghurt & nötter. Och blåbär. Dog.)

Ett annat tips är att äta frukost på Saluhallen, det är en så skön känsla att sitta där och betrakta hur de olika ställena öppnar upp för dagen.

Och så kan man köpa med sig blommor hem från Bunches så klart, jag längtar så till jag kan göra det, men det vore att sminka en gris med tanke på hur mitt hem ser ut för tillfället.Så jag paketerar lite bilder som blivit beställda och ser till att de anländer till sina nya hem så snart som möjligt.

Glad onsdag!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.