leokjol_langblondin_0418

Fredagsblandning

Fredag igen! Har ni några mysiga planer denna helg? Här är det mest pepp inför Thanksgiving middagen imorgon med en hel hög av fina människor, det ser jag verkligen fram emot! En massa förberedelser förstås men det är också en del av det roliga, vi är lite inne på att konsulta som party-preppers nu… Hehe. Skoja, men jag fattar folk som faktiskt jobbar med sånt här, det är ju kul, men kräver en hel del arbete också.

Huuur som. Jag tänkte jag kunde erbjuda en liten deal på mina prints över helgen? Några strategiska själar har redan köpt i julklapp, så kanske bra att passa på? Använd i så fall koden BFBYHANNA så får ni 25% rabatt!

❤︎

I samarbete med byhanna

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.