cashewkitchen1

I mina webbflikar

Ibland har jag webbflikar öppna i eeeevigheter, och här är några av de:
Gestuz, för att de har vackra mönster och fina plagg. Och inspirerande instagram konto.

Allt den här tjejen tar sig för blir till magi. Det ska stökas och bökas så mycket i mitt kök när det väl är klart och jag kan knappt bärga mig att få testa samtliga recept. Därmed kommer fliken för evigt stanna kvar i min webbläsare.

Fina Cleartones ringsignaler, jag har inte använt de ännu, men jag har TÄNKT att jag ska göra det. Så himla behagliga toner att byta ut t ex väckarklockan med.

Och så har jag snöat in mig på allt som har med natur och göra, typ. Jag har t ex aldrig längtat så mycket till februari som jag gör nu, och så vill jag ut och spatsera i snö klädd i ovan skönhet, i det finaste och mest hållbara material, synd bara att alla mina intjänade slantar går tillbaka till kunden, dvs IKEA.
Men på tal om hållbarhet, här är även några tips inför julen som jag tycker man kan ha i åtanke, för att spara både energi och ekonomi. Puss!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.