Sthlm_extra_09_feat

Kort rapport

Hörrni, imorgon är det 1 december, är inte det lite härligt? Lucköppning och sånt, vad nu det än innebär, det kan ju t ex vara att man skickar ett fint sms till någon man tycker om varje dag fram till jul? Till samma person eller till olika, reglerna sätter man upp själv så klart! Eller att bara sprida komplimanger och pepp till höger och vänster, ge lucköppningar i stället för att få? Små gester är oftast de stora.

Och även om kärlek och energi är livets gåva så kan man ju tyvärr inte betala hyra med det, så dagens ris går till kunder som inte betalar sina fakturor i tid, vad är grejen? Mycket fascinerande. Och frustrerande. Rosen då? Den får gå till min målare Erik som kommer in på kort varsel, gör ett oklanderligt jobb samt rättar till lite skavanker som orsakats av flytt.

Glad torsdag vänner!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.