kfkk

Hannes och Charlie gör entré

Detta är ett inlägg i Hannes gästblogg hos Lovelylife under december månad. 

Jag heter Hannes Mauritzson och är 24 år ung och bosatt i en sekelskiftslägenhet från 1900-talet i Helsingborg. Jag håller mest till på min Instagram @hannesmauritzson. Där jag delar jag med mig av min vardag som består av bland annat mina upptåg med min hund Charlie, loppisfynd, drömmar och ämnen som ligger nära mitt hjärta. Syftet med min plattform är att få mina följare för en kort stund att glömma det som finns runtomkring och le. Då har mina inlägg nått fram.

Hej!! Åh. Vad kul det är att äntligen få skriva de första raderna här hos Lovelylife. Innan ni fortsätter att läsa mitt inlägg vill jag passa på att önska er en fin första advent. Vi har en så mysig tid framför oss nu!

Jag fick förfrågan för två veckor sedan om jag hade varit intresserad att gästblogga hos Lovelylife under en månads tid. Mitt svar? Ja. Snälla, låt mig. Tack. Tack. Det var som ett svar från ovan då jag känt mig väldigt vilse på sistone.

Vem är då jag? Jo, jag mitt namn är Hannes Mauritzson och lika enkelt går mitt alias på Instagram under exakt samma namn. Jag är relativt ny i den här världen, lite som en oskuld, då jag valde att byta bana i mars 2019. Sedan dess har mina kanaler exploderat och jag har nu över 20.000 följare. Det är helt galet. En förändring jag aldrig i min vildaste fantasi hade kunnat förvänta mig. Det var dock nära att jag inte vågade följa mina drömmar på grund av de typiska tankarna ”vad ska de andra tycka?”, en tanke som jag tyvärr tror hindrar många talanger för att ta för sig i dagens samhälle. Vi som behöver alla som vågar vara annorlunda. Ni behövs för att förändra samhället till det bättre. Det är då vi utvecklas och ser saker genom nya glasögon! Viktigt att komma ihåg!

Nu är väl inte tanken att varje inlägg ska gå in på hur vi kan förändra samhället, men ibland kommer det att komma på tal. Jag står för att alla har rätten till att vara vem dem själv vill vara. Det kommer ni att förstå när jag får känsla för att diskutera tyngre ämnen.

Jag älskar att skriva och kommunicera med andra människor, kanske just därför jag valde att utbilda mig till digitala kommunikatör och fördjupa mig inom sociala medier. Det är något som är så häftigt med att på ett enkelt sätt nå ut till många individer och mötas av respons från världens alla håll.

I de kommande inläggen tänkte jag bland annat dela med mig av lite små enkla tips för att pynta hemmet, behind-the-scenes från när jag gör samarbeten, prata lite om mina drömmar, Charlie (såklart), när jag målar om antika skåp och allt annat mellan himmel och jord. Jag hoppas ni vill ta del av det och finner glädje i mina inlägg. Jag bjuder nedan på en bild där jag var så stolt över att ha målat mitt nya skåp, men glömt måla benen. Skrattretande minst sagt.

Jag är så glad över att få finnas här med alla de andra skickliga kreatörerna. Det är en ära för lilla mig som precis börjat utforska den här världen. Tack Lovelylife!

Till nästa gång, ta hand om er och glöm inte bort hur värdefulla ni är.

Kram!

Hannes

 

 

 

60
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Susanne

  Underbart, jordnära varmt o inspirerande❤️

 2. Elin

  Vänner stöttar varandra! Grymt Hannes, så stolt över dig! <3

 3. Mari

  Grattis Hannes så roligt att se dig här!

 4. Sofie

  Så himla underbart Hannes. Bloggen kommer att bli grym!

 5. Megan

  Jag älskar dina instagram bilder och alla dina inredningsråd. Du är så duktig! Jag följer dig för att förbättra min svenska och att bli inspirerad ! Så tack så mycket ☺️

 6. Kicki

  Hallå där Hbg kompis !!
  Kul att läsa dina fina texter under mysmånaden december. ???

 7. Sarah

  Underbart Hannes! Ska bli så kul att följa! Kram

 8. Tina Romlin

  Alltså, finaste Hampus ❤️ Det är ju detta som gör att du är min bästa Instagramare, du bjuder på dig själv och du ser verkligen oss följare. Min favorit helt klart ❤️

 9. Skillad Florals

  Välkommen! Så kul att du är med oss!

 10. Maria Thern

  Så trevligt du skrivit som vanligt inspirerande. Härligt att ta del av din vardag och kloka tankar. Lycka till fina Hannes. Kram ❤️?

 11. Katrin

  Så kul att läsa, varmt välkommen till Lovelygänget Hannes!!! ❤️ /Kram Katrin

 12. Linda

  Vad roligt!
  All lycka till dig!
  ♥️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.