IMG_7423

En söndag i dess bästa form

Detta är ett inlägg i Hannes gästblogg hos Lovelylife under december månad. Vill du följa Hannes på andra kanaler? Kika då in hos @hannesmauritzson på Instagram. 

Godmorgon tisdag! Hur mår ni idag?

Jag är så glad över att vara igång med bloggen. Det verkar som ni uppskattar att få följa mig på ett litet mer djupgående plan, det blir jag så glad över. Jag tycker att Instagram kan kännas så kortfattad ibland. Får ofta höra från mina följare att jag skriver lite för långt, då skulle de bara veta hur mycket jag utelämnar.. Haha.

Helgen som varit har bestått av längdskidor, hemmamys, jobb, kalkonmiddag och det viktigaste: julgranen har fått flytta in och julpyntet blivit allt mer! En viktig milstolpe i mitt julfirande. Då vet man att det är hög tid för att försöka gå ner i varv och njuta av de kommande veckorna. För det går så snabbt.

Söndagen här hemma gick i ett lågt tempo.. Vi gick upp och tände ljus i hela lägenheten. Det var grått och kallt, men jag älskar det där kalla ljuset som kommer med regnväder. Lägenheten blir plötsligt mycket mysigare att vistas i och man tar med sig täcket överallt. Charlie var snabb på att ta över min plats i soffan när jag fyllde på min kaffekopp..

I veckan ska jag försöka ta mig tiden till att pynta där hemma ordentligt och rensa i de olika vrån som jag fyllt med skit. Alexander är borta måndag-onsdag vilket lämnar mig med Charlie, tur nog har jag en fin familj som hjälper till med hans lunchpromenader när det behövs. En av dagarna kan jag som tur jobba hemifrån och då brukar vi unna oss extra långa promenader (och sovmorgon hehe). Utöver det får vi helt enkelt se vad veckan har att erbjuda!

Snart är det ett nytt år och jag är så otroligt pepp på 2020 att jag håller på att spricka. Det finns så många vägar för mig att gå och utforska.

Det ska bli mitt år – hur känner du inför nya året?

Glöm inte att lämna ett hjärta på mina inlägg då det visar att ni vill se mer av mig här. 

60
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.