krickelin3

Veckans inspiration

Detta är ett inlägg i Hannes gästblogg hos Lovelylife under december månad. Vill du följa Hannes på andra kanaler? Kika då in hos @hannesmauritzson på Instagram. 

Glad fredag på er! Hoppas allt är bra med er. Jag tänkte börja med ett nytt koncept här på bloggen där jag en gång i veckan delar med mig av bilder, texter eller annat som inspirerat mig under veckans gång. Jag tänker att det kan bli en fredagsrutin. Lite som en liten kompott fylld med godbitar som ni får njuta av när ni tar helg – eller till morgonkaffet i helgen. Vi drar igång direkt. Ni kommer för varje vecka se tydligt vad jag har snöat in mig på, haha. Den här veckan är det diverse arrangemang av blommor och mat. Mycket färg har det också varit.

Ingen av bilderna ägs av mina. Samtliga inspirationskällor finns under bilderna.

Johanna Bradford

Har länge följt Johanna på Instagram men nyligen upptäckt och faktiskt djupdykt i hennes blogg. Jag tror mig ha scrollat igenom ett år på en dag. Jag kan inte sluta. Det finns allt från vardagsliv, inredning, blommor, loppisfynd (!!) och renovering. Alltså precis allt man kan tänka sig vilja läsa om. Hett tips.

Emma – What decorates my day

Alltså, Emma – hur fint får man ens göra det? Jag ÄLSKAR när jag ser samarbeten som dessa. All omtanke och kärlek som ligger bakom dessa bilder gör mig lyrisk. Det är den här typen av nivå i mitt arbete som jag ska sträva efter att nå under nästa år. Emma är en kreatör som skiljer sig från mängden. Jag är stolt över att få blogga här tillsammans med Emma. Hon har dessutom tillsammans med Maria släppt den finaste boken, en guide, livsjournalen, som är en guide för personlig utveckling under 2020. Fick ett exemplar hemskickat och är så tacksam. Den kommer komma till väl användning för mitt kommande år. Tid för reflektion och analoga pauser.

Livsjournalen – kalender för livsplanering

Sen har vi en favorit under många år som går under alias Krickelin, Kristin, som aldrig slutar inspirera mig. Mitt i Varberg bor Kristin med sin familj och det jag älskar med hennes kanaler är att man får ta del av en hel stad. Kusten, fyren, lokala engagemang och nätverk.. Det känns som en fin plats att finnas på. Både mentalt och fysiskt.

Kristin Lagerqvist – Krickelin 

Slutligen har vi poppyloveyou, Malin Poppy Darcy Mörner, som är en fotograf och stylist jag älskar att följa. Om ni inte ännu hittat till henne – lova att besöka hennes medier. Jag har turen att blivit inbjuden till Malin och hennes vän studio i januari. Det kommer vara ett rent nöje att besöka de och få ta del av hur de arbetar. Mina vänner, njut nedan av alla de bilder jag nu ska visa ser.

Malin Poppy Darcy Mörner – Poppyloveyou

Jag älskar att titta tillbaka på det jag sparat ner. Det är som en liten ”aha-wow”-känsla varje gång. Det är så otroligt många intryck i sociala medier och därför behöver jag spara ner saker jag tycker om, annars glöms det så lätt bort. Nu ska jag smälla ihop datorn och ta mig en analog paus, med inspiration från livsjournalen. Det ska jag bli bättre på. Det kommer att behövas för att orka fortsätta jobba i den digitala världen. I helgen ska jag på loppis. Massor av loppis. Jag är sugen på att fynda rejält. Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Glöm inte klicka på det lilla hjärtat!

59
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny