IMG_8336

Veckans inspiration

Detta är ett inlägg i Hannes gästblogg hos Lovelylife under december månad. Vill du följa Hannes på andra kanaler? Kika då in hos @hannesmauritzson på Instagram. 

Godmorgon lördag och god fortsättning på er! Jag hoppas ni har haft en fin jul och njuter av alla de lugna dagarna innan nya decenniet (!!).

Jag som lovade er att varje fredag publicera ett traditionellt inlägg innehållande det som inspirerat mig under veckans gång. Jag svek er direkt, förlåt. Men till mitt försvar har jag inte varit vaken så många timmar alls. Under julledigheten har jag gått i viloläge, nästan idé, inför det nya året. Kroppen känner av hur jag balanserat två heltidsjobb, en hund, ett hushåll med sambo och träning under ett halvårstid. Jag var dock medveten om att det skulle vara mycket att balansera, men det var något jag offrade (investerade?) för att kunna börja det nya året som egenföretagare. Livet va? Vem trodde det för ett år sedan? Jaja. Nu ska jag sluta prata om mig själv och dela med mig av veckans inspirationen.

OBS. Inga av dessa bilder tillhör mig eller Lovely Life. Samtliga rättigheter tillhör kreatörerna och de listas under bilderna.

Sebastian – Mosebacke

Först ut i veckans inspiration är Sebastian som jag följt under flera års tid. Han är även delägare av den fantastiska butiken Tambur Store som ligger på vackra Södermalm. Det som har fått mig att följa Sebastians konto under en sådan lång tid är att han verkligen kör sitt eget race. Inredningen speglar Sebastian och Sebastian speglar inredningen. Det finns så mycket lekfullhet och kreativa ytor som jag själv hoppas kunna få till i vårt hem. Det stora vitrinskåpet är en riktig pampig detalj som ALDRIG slår fel. Jag rekommenderar alla som läser det här inlägget att införskaffa sig ett vitrinskåp. Förstår ni hur mycket det rymmer? Hur tidlöst det är? Äääh. Kryper i kroppen på mig. Vill ha ännu fler.

Sofia Mokkasin – sofiaatmokkasin

Näst på tur är ingen mindre (stor i kretsen jag hänger i) Sofia Mokassin! Vart ska man ens börja när man talar någon så inspirerande och innovativ individ? Hon är dessutom författare till den omtalade boken Hiddenplaces. Jag måste lägga mina vantar på ett exemplar, pronto. Jag befinner mig i en kreativ fas i livet då jag suger åt mig allt som är färg, osymmetriskt och vintage som en svamp.

Linda Hansson – årstidens bästa (arstidensbasta)

Underbara Linda, hur kan man inte inspireras av allt hon lägger upp? Linda är magnifik florist och kreatör som dominerar Instagram med sina skapelser. Jag är lyckligt lottad som fått träffa Linda i det analoga livet och kan kalla henne min vän. Vi har tillsammans några planer på att dra igång lite workshops runt om i landet. Hade ni viljat komma på det? Med henne gör ni kransar eller buketter, med mig och Charlie pratar vi om hur man bygger sitt varumärke online och kommer igång med sociala medier? Jag tror det hade blivit succé. Tillsammans med Linda kan inget gå fel.

Mari – Anangelinmyhome

Sist ut den här veckan har vi underbara Mari. Vilken stjärna. Fotograf, stylist och kreatör. Mari bor i det mest underbara hemmet med en stor ateljé där hon kan gå loss med sina diverse idéer. Jag har turen att få träffa i henne i början på januari och många andra fantastiska människor. Jag ser fram emot att följa Maris utveckling på sociala medier under 2020 då jag ser vilken stjärna hon är. De som upptäcker henne är lyckligt lottade. Under 2020 hoppas jag få arbeta mer med Mari. Lite planer har vi allt tillsammans med en annan fantastisk kreatör, Julia Khouri.

Vad har du inspirerats av den här veckan? Dela gärna med dig i form av en kommentar.

Klicka gärna på det lilla hjärtat. Kram!

30
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Susanne

  Hannes är en stor inspirationskälla? blir så varm o glad av att läsa hans textet?

 2. Karin

  Så fina tips!
  Jag blir så inspirerad av i princip alla just nu! Tycker många har så vettig och lugn syn på julen. Bara va, man gör saker och gör fint för det är kul och inte för att följarna kräver det. Endel tar långa bloggpauser och kikar in ibland och säger hej. Känns så fint och vilsamt att få en inspirerande glimt och sen går det ett par dagar igen innan de säger hej. Lite som du, helt okej att missa och sova ikapp istället ❤️ Det är bara sunt och får en själv att sänka axlarna lite. God jul på dig!

 3. Hittade precis hit till detta inlägg! Tack gulligaste du för dessa fina och peppande ord. Så glad att kalla dig min vän!

  1. Hannes Mauritzson

   Du vet att du är en diamant som äntligen börjar synas (på Instagram)! Folk har bara sett början av dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.