IMG_8778

Vallmo och mimosa

Hallå där alla fina där ute! Jag har vaknat upp till ytterligare en grå och trist dag i Helsingborg. Om det är något väder jag kommer ihåg från min barndom i Skåne är det regn, regn och ännu mer regn. Det ger iallafall mig en ursäkt till att tända allt fler ljus.

Mina lovord för 2020

Under 2020 har jag lovat mig själv att experimentera mer i mitt skapande. Jag vill inte begränsa mig själv i ett fack som endast inredningsfotograf. Jag förstår att många följer mig på Instagram just för mitt hem, vilket är förståeligt då det är grunden för mitt konto. Jag kommer absolut inte sluta lägga upp bilder på mitt hem, men för att jag ska kunna fortsätta med det här under en längre tid kräver det att jag värnar om min kreativitet.

Så för att jag ska må bra har jag valt att göra en liten 180-sväng – utmana och utforska! Jag tror att mitt flöde kommer bli allt mer levande och min glädje för fotografi kanske speglar av sig. Sagt och gjort gick jag igår med bestämda steg och köpte underbara vallmo, mimosa och brudslöja. Jag ville fotografera blommor!

Vad är då bättre än att använda sig av två av mina favoritfynd i loppisväg och Livsjournalen? Boken är så otroligt vacker, både för själ och kropp samt för fotograferingar som dessa. Om jag får säga det själv blev jag nöjd med resultatet. Det jag behöver utmana mig själv i nu är redigeringen. En fin genomgång av bilderna kan lyfta de ytterligare.

Folk runt omkring mig brukar fråga när alla idéer jag får för mig kommer till mig. Tyvärr brukar de komma till mig precis när jag ska sova.. Alltid samma visa. Då blir jag helt lyrisk och börjar fundera över texten som ska stå under inlägget, hur vinklarna ska vara och hur stylingen ska vara. Ibland får jag skriva ner idéerna för att inte förlora de. Ingen idétorka här inte – men det är inte alltid enkelt att genomföra mina idéer.

Nu ska jag springa iväg och åka på Hanna Wendelbos workshop. Du vackra tulpan, idag är det din dag! Vi hedrar dig! Kram.

Klicka gärna på det lilla hjärtat, det gör mig jätteglad!

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.