Meddelanden-bild(1187719597)

Våra erfarenheter gör oss till dem vi är

Godmorgon! Jag hoppas allting är bra med er denna söndag. Jag har vaknat upp till en grå och trist dag i Helsingborg, men jag ska försöka fylla den med roligheter istället.

En äldre själ i en ung kropp

Idag publicerade jag en tyngre text på Instagram där jag delade med mig av mina tonår och hur jag tycks vara en gammal själ i en ung kropp. Jag är 24 år ung, men känner mig som jag vore närmare 40. När jag försöker skriva ner rent konkret varför jag känner mig som en gammal själ tar det stopp. Den främsta anledningen tror jag grundar sig i mina insikter och erfarenheter av livet. Det har liksom aldrig varit riktigt lätt, vilket jag förstår att det inte är för någon. Vi har alla olika saker vi kämpar med – många i det dolda. Sen är jag också påverkad sen mina år sjuk i anorexia- och bulimi. I nutid har jag låg tröskel för hur mycket jag klarar av rent psykiskt och fysiskt. Jag blir lätt trött, om det inte är så att jag har ett genuint intresse och känner att jag växer ur en uppgift. Det är svårt att förklara, men jag tror att många av er här inne förstår och känner med.

Jag önskar så att fler vågade öppna upp och lätta på sitt hjärta, även om det bara vore för sig själv eller till en nära vän. Jag kan lova att en stor tyngd lämnar kroppen. Samtidigt har jag en stor förståelse för att folk varken vill eller känner sig redo. Det är upp till var och en.

Ofta när människor runt omkring mig frågar vad mina mål med mina kanaler svarar jag alltid detsamma: om jag kan få människor att för en sekund glömma allting runt omkring sig och le, eller tänka efter, så är jag nöjd. Det är alltid mitt mål med bilderna och texterna jag publicerar. Enkelt, konkret och förhoppningvis möjligt att uppnå.

Min lördag

Nog med tunga ämnen. Jag ska inte dränka er helt i dessa. Igår började jag och min vän Elin vår nya tradition! En gång i månaden ska vi besöka en ny loppis för att umgås och utforska. Planera in tid för varandra. Det är så lätt att annars fastna i hemmet och sina egna saker. Sen är ju alltid förhoppningen om att komma hem med några godbitar. Igår kom jag hem med en Höganäs kruka, en tavla och en ny liten kopp med tillhörande fat. Under 2020 vill jag verkligen fylla upp vårt hem med tavlor, så jag är mer än nöjd!

Jag ser fram emot fler fynd, skratt och upptäcktsresor de kommande åren, men innan dess ska jag ta tag i dagen. Snart börjar vinterstudion och innan dess vill jag hinna med ett träningspass. Kram på er!

Klicka gärna på det lilla hjärtat.

71
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.