DSC01033

Jag söker jobb

Godmorgon! Jag tänkte först skriva ett inlägg som berättade för er om hur fantastiskt min vistelse i Stockholm var. Alla möten, intryck och diskussioner jag fick ta del av. Men det får vi faktiskt prata om en annan dag. Nu behöver jag din hjälp.

Jag behöver jobb eller uppdrag som frilans. Så enkelt är det. Jag hade oturen att inte få fortsätta på mitt tidigare jobb och i samband med att min närvaro och plattformar växte i rasande takt valde jag att kasta mig ut som egenföretagare. Jag vill ju skapa och inspirera, men inte till vilket pris som helst.

Jag tackar nej till 99% av de samarbeten som kommer min väg då jag inte är intresserad att marknadsföra diverse tjänster och produkter som jag inte kan stå bakom. Dessutom vill jag inte att den fina relation jag och mina fantastiska följare har ska gå förlorad. Jag gör ungefär ett samarbete i månaden för att kunna betala min månadsavgift på lägenheten. Jag har tjänat större summor till och från på grund av just samarbeten, men insett hur mitt samvete sviker då jag inte kan ställa mig bakom det jag gör. Det är inte jag. Jag vill att det jag gör ska betyda något i längden. Jag vill att det jag lägger min tid på ska stärka, utbilda eller inspirera individer.

Vem är jag då? Jag har en kandidatexamen i retorik och strategisk kommunikation, så i grund och botten skulle jag kunna titulera mig som kommunikatör. Vidare valde jag att fördjupa mig inom ämnen som marknadsföring, PR och media, sociologi, projektledning och statistik.  Jag älskar att diskutera och föreläsa om hur man stärker sin digitala närvaro, psykisk ohälsa lika mycket som jag uppskattar konsten i att konstruera fängslande texter för att nå en viss målgrupp. Jag har tidigare författat bland annat guider i hur man stärker sin digitala närvaro, SEO, planering, genomförande och uppföljning av digitala kampanjer för olika företag och arbetar i skrivande stund primärt med att skapa innehåll för sociala medier.

Så det jag vill komma fram till är att om du som privatperson eller företag på något vis känner att det finns behov av hjälp inom något av mina fält eller är sugen att involvera mig i någonting, hör av dig. Jag är lika intresserad av frilans som fasta anställningar.

Detta är min sanning i dagsläget. Jag vill inte titulera mig som influenser och tjäna mina pengar på samarbeten som syftar på att uppmana till konsumtion. Jag vill vara mer än så. Därför ger jag mig själv tiden att utforska, växa och testa olika vägar för att en dag hoppas kunna landa i någonting där min kunskap och mina färdigheter faktiskt betyder något. Jag skickar därför ut ett hej här för att se om det möjligtvis når någon.

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka då ett mail till mauritzsonh@gmail.com.

Tack.

49
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.