sofiahannes

Stockholm och pressfrukost för Svenskt Tenn

Godmorgon torsdag!

Ännu en morgon spenderas på tåget påväg till Stockholm. I söndags åkte jag upp för att träffa många underbara människor man länge följt på Instagram, bland annat Marlene, Marie, Kristin och Sofia samt många fler fina människor. Det är inte allt för ofta som man får möjligheten till att träffa nya och gamla bekantskaper i vårt yrke. Ofta sitter vid på våra olika håll i landet och håller kontakten virtuellt.. Men det är något speciellt att få träffas och utbyta faktiska tankar och meningar i det så kallade verkliga livet.

Bild lånad från Sofia. Jag, Kristin och Marie.

Färden upp till Stockholm började tidigt i söndags för att landa i Stockholm vid två. Jag mötte då direkt upp fina Marie för att besöka diverse loppisar och umgås. Tack för att jag fick spendera mina två dagar med dig Marie! Vi har under några månader nu varit vänner online, men nu även offline. Det är jag tacksam för.

Vi spenderade söndagskvällen med att möta upp andra människor vi lärt känna online för en gemensam middag på restaurangen Grill. Det var en stor buffé med diverse rätter från olika delar av världen. Fullpott för mig som äter mycket och gärna vill smita flera gånger för att ständigt ta mer av det goda.. Tyvärr glömde jag mitt minneskort till kameran hemma i Skåne, så det blev inga bilder alls värda att ta med i detta inlägg. Jag tyckte inte heller det var värt att köpa ytterligare ett minneskort för endast ett dygn.

Den främsta anledningen till att jag besökte Stockholm var för att närvara vid Svenskt Tenn pressfrukost för den nya soffan Famna, formgiven av duon TAF. Jag tycker det är otroligt viktigt  att i en tid då konsumenterna förväntar sig att få allt från bra kvalité till lågt pris faktiskt visa vilket arbete som läggs ner för att skapa hantverk som dessa. Det är allt från formgivare, sömmerskor till tapetserare som tillsammans hjälps åt för att ta något från en idé till en faktisk produkt. Det är en lång transportsträcka som är värd att lyftas och värdera högt. Det är fint.

Vår lägenhet dränkt i solkatter igår. Jag blir så glad av att återigen få mötas av solen.

Efter pressfrukosten tog jag, Kristin, Sofia och Marie en promenad i det vackra Stockholm som dränktes av sol. Vi öppnade upp oss till varandra och lät samtalen flöda som vi setts flera gånger förr. Det är just möten som de som sätter sig extra långt in i hjärtat och som man minns en lång tid senare. Därefter åt jag och Marie en lunch med Mia och Cathrine. Vi klämde verkligen in varenda minut till möten med andra människor, haha.

Kort därefter var det dags för mig och Marie att skiljas åt för att åka hem. Jag var helt matt i psyket efter alla intryck och möten med människor. Det är himla kul, men tar väldigt mycket på mina krafter. Det är något jag ständigt jobbar med. Idag, torsdag, sitter jag på tåget påväg upp till Stockholm igen för att ikväll få åka hem till Emma tillsammans med Boråstapeter. Himla kul ska det bli att få träffa nya människor och vara en del av riktiga sammanhang. Kameran och minneskortet är med den här gången, haha. Förhoppningvis lyckas jag ta några bilder att bjuda er på. Imorgon åker jag dock hem igen för att ta helg. Kram!

Klicka gärna på det lilla hjärtat.

50
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Marie

    Ha det så himla skoj ikväll- ser framemot inspirerande bilder.

  2. Marie

    Så roligt att få hänga med dig i Stockholm Hannes❤️☀️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.