DSC02285

Tulpaner och nya tag

Godmorgon måndag! Ny vecka och nya tag. Jag vill börja veckan med att tacka för alla fina hjärtan ni skickar min väg så fort jag lyfter ett tyngre ämne. Ni är många som hör av er och berättar att ni upplever liknande känslor. Vi är aldrig ensamma. Det märks så fort ett ämne om nedstämdhet, ångest eller dylikt lyfts.. Trots detta är vi alldeles för dåliga på att öppna upp till diskussion och ta and om varandra, men det ändrar vi på nu – visst? Det tycker jag vi tummar på med en bukett av tulpaner.

I helgen har jag lagt väldigt mycket tid på studier, jobb och att umgås med familjen. För er som inte vet så valde jag i januari att börja studera en längre kurs i grafisk formgivning för att investera i mig själv och utvecklas. Jag är rädd för att dagen vi slutar testa nya vägar och reflektera över vad vi vill göra är då vi slutar utvecklas överhuvudtaget. Därför vill jag uppmana alla dig som läser detta att göra någonting du aldrig tidigare gjort i veckan.

Vidare har jag njutit av dessa underbara tulpaner och i att försöka landa i alla mina tankar jag haft den senaste tiden. Jag ville lämna de bakom mig och välkomna den den första veckan i mars med ett lätt sinne. Ja, du hörde rätt – vi går in i mars på söndag. Våren är snart ett faktum!

Nu under veckan ska jag försöka fotografera några samarbeten, komma på en ny upplaga av Hannes Fredagsfika och faktiskt lyckas med den, haha. I förra veckan när jag skulle baka små dessertpajer med lemoncurd så tänkte skulle jag samtidigt vara duktig och städa medan pajskalet var i ugnen. Då lyckas jag komma åt temperaturen på ugnen och höjer från 175°C till 250°C.. Ni kan ju förstå chocken när jag öppnade ugnen efter en halvtimme och det osade samt svarta pajskal. Det var bara att börja om och det blev riktigt bra i slutändan.

Jag kommer att dela med mig av receptet och fler bilder på fredag. Tills nästa gång vill jag önska er en fantastisk start på veckan och tacka er för utrymmet ni ger mig att tala om allt som faller mig i smak. Vi delar en fin liten del av internet här inne. Kram!

Om du tyckte om mitt inlägg, klicka gärna på det lilla hjärtat. 

85
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Cattie

  Det kan hända att jag testar föda ett nytt barn denna veckan och förra veckan flyttade familjen till vårt nya boende, ett stort midcentury hus.
  Känns lagom med NYTT för en tid framöver – så jag nöjer mig så länge 🙂
  Som älskare av återbruk inser jag dock att vi trots allt behöver investera i några NYA grejer till huset. 60-tals
  ( då huset byggdes ) design o detaljer älskas högt, men behöver balanseras upp med lite nymodigt. Ser fram emot att följa dig här och på Insta . Fin vecka till dig kära rara

 2. Karin

  Så kul att du pluggar grafisk design! Jag har själv pluggat det i 3 år och sen dess drivit min egen designbyrå tillsammans med min kollega (inne på 7e året nu). Branschen behöver, och har verkligen utrymme för mjuka fina tankar och omtänksamhet tycker jag. Blev så glad när jag läste du pluggade grsfisk design! Nu kanske du har massor med folk att fråga och prata med, men skulle du vilja bolla eller fråga något om branschen är det bara att höra av dig till karin@editochbjornen.se 🙂 Jag tycker det bästa som fanns när jag var student var att få prata med folk som jobbade med det, och tycker själv att det roligaste som finns nu är att prata med studenter och kunna hjälpa dem lite på traven med frågor och funderingar ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.