DSC03352

Våren nalkas oavsett kris

Hej vänner! Oj, vilken måndag! Den har gått i ett och känts som en enda evighet samtidigt som den varit väldigt rolig. Haha, bara den där meningen tog mig 25 minuter att skriva.. Jag kikade på min bukett med blommor bredvid mig och kände att den behövde få nya snitt. Då stod jag plötsligt också och diskade samt plockade undan i köket. Är inte det typiskt?

Jaha, måndag då – vad har hänt? Förutom den tid av oro vi befinner oss i har jag börjat ett nytt jobb som strateg inom sociala medier och det bästa är att kontoret ligger två minuter hemifrån. Det som är ännu bättre är att jag arbetar otroligt flexibelt. Vill jag sitta där, då gör jag det. Vill jag sitta hemma, då gör jag det. Världen är min arbetsplats och jag arbetar som frilans åt ett företag men har bestämda projekt. Så otroligt skönt.

Det har varit några möten fram och tillbaka innan jag faktiskt började, men oj – så skönt det är att kunna känna mig behövd på en och samma plats. Det är enligt mig otroligt osäkert att leva på endast betalda samarbeten. De flesta kväver tyvärr min kreativitet. Man blir så begränsad. Sen finns det också samarbeten som är så otroligt roliga – det får man inte glömma. Det mesta går att göra vackert rent bildmässigt.

Just dessa posters är från ett samarbete med Printler – fantastiska konstverk. Det är en hemsida som tillåter kreatörer och fotografer att ansluta sig för att få sina verk sålda. Fantastiskt tycker jag.

Inte nog med att det är posters med blommor i överflöd så unnade jag mig en bukett i söndags. Jag kände mig lite nere och låg på både energi och kreativitet. I dessa tider, vilket ni alla redan vet vad jag pratar om utan att behöva nämna det, kan man behöva tänka på annat.. Ser ni mina kaffekoppar som jag också fyllt med blomster? Jag plockade in allting på vår kvällspromenad igår. Helsingborg har skrikit att våren är kommen i så många veckor nu. UNDERBART.

Det känns betryggande att våren nalkas oavsett kris. Jag tar med mig det mantrat till sömns ikväll. Då vaknar jag upp till en bättre morgondag.

Imorgon är en ny dag och jag ska jobba, träna och umgås med min familj. Nu kom Charlie och hoppade upp i sängen. Det betyder att det är dags att sova. Godnatt fina ni – kom ihåg att ni är värdefulla.

Kram!

28
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.