sika

Sika Design – Love Nest

I betalt samarbete med Sika design

Under en längre tid har jag och Charlie fått testa det senaste tillskottet i Sika Design sortiment, nämligen fåtöljen Love Nest. Denna fåtölj är handvävd och det fantastiska materialet är rotting.

Love Nest I adventsstuk

Tillverkning 

Sika Designs produkter tillverkas i fabriker i Indonesien i närheten av de områden där majoriteten, upp mot 80%, av det totala materialet odlas och skördas av lokala jordbrukare. Just detta är väldigt unikt med Sika Design då de värnar om processen från start till slut och gärna involverar de lokala för att skapa arbetstillfällen samt unika produkter. Under produktionen ångas materialet under en process av 15 minuter för att sedan vara möjligt att böja och forma i önskad form.

Deras produkter tycker jag gör sig fantastiska i de flesta hemmen och framförallt utomhus. Dagen då vi har en trädgård att vistas i kommer vi definitivt att investera i fler produkter från de.

Tack till Sika Design för att vi fått testa er produkt och om ni blir sugna på att läsa mer rekommenderar jag er att besöka deras fantastiska hemsida för att få ta del av deras sortiment och läsa mer om hur de arbetar med hållbarhet i fokus! Kram.

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

 1. Tomaszowa

  Hello,
  Lubię twój odbiór świata, twoje zdjęcia ( ich klimat, światło, kompozycję) i to o czym piszesz. Zaglądałam do ciebie na Instagram i to była przyjemność. A teraz trafiłam tutaj. Cieszę się. Będę tu wpadać z wizytą.
  Charlie jest cudowny. Uwielbiam psy.

  Pozdrawiam
  Kram
  Tomaszowa (Katerina)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.