nyfrilla-3 (kopia)

NYTT ÅR, NY FRISYR OCH NY BLOGG

Och, ny tröja för den delen! Hej på er, nya och gamla läsare. Här befinner jag mig nu, mitt i startgroparna av det nya året och med nya, roliga utmaningar – som att vara Lovely Life´s nya bloggare! Känns oerhört kul och inspirerande att vara en del av något kreativt igen och att ingå i ett team med så grymma och pyssliga personer. Vilken ära! Hade länge letat efter något nytt att sätta mina blogg-klor i och när ett erbjudande som detta dyker upp, ja då säger man ju inte nej.

Så, jag hoppas ni vill följa med på resan och jag lovar för er nya besökare att jag ska berätta lite mer om mig själv framöver. Och frisyren då? Jo, den är jag supernöjd med och ska försöka hålla efter så bra jag kan. Nu kör vi!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny