Lovely life Ingrid Wenell

EN SVÄNG TILL MALMÖ

Ja, igår tog hela familjen en sväng till Malmö för mitt upprop till nya utbildningen till Content Manager. Jag har knappt varit där så vi passade på att göra en liten utflykt av det och se oss om en sväng. Tyvärr blev det inte så mycket rolig bilder då vi höll på att frysa ihjäl, men vi spanade lite på second hand, köpte helgens tulpaner och åt världens godaste snabbmat – Döner Kebab! Olivia var typ sur hela dagen och ville bara kura i sin vagn så henne fick vi inte ens en bild på, haha!

Men hur glad är jag över utbildningen då? Alltså, det känns så himla rätt! Jag har hittat min plats på jorden (även om det tog en sisodär 30 år) och är så sjukt pepp och motiverad att sätta igång. Kommer bli astufft och klurigt att få ihop vardagen, men det ska gå och det är bannemig min tur nu!

Önskar er en fin helg fina ni!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny