D1F9CADC-C1FC-4557-9F99-6516AC4474D5

TIPS FÖR ALLA HJÄRTANS DAG

*Inlägget publiceras i samarbete med Designtorget och innehåller annonslänkar*

Vissa samarbetsförslag är helt enkelt för roliga för att tacka nej till, trots att man inte tjänar en krona på dem. Som detta jag gjort för Designtorget.se!

Jag har fått testa deras DIY-kit som de tagit fram tillsammans med Chokladfabriken, där man kan göra sina egna chokladpraliner och ge bort i present eller mumsa i sig själv. Perfekt inför alla hjärtans dag ju! Man får med små hjärtformade chokladformar, receptkort, choklad att smälta och frystorkat hallonkrisp. Sedan köper man till grädde och smör och följer receptet. Superenkelt verkligen! Jag valde också att garnera med färska hallon och riven vit choklad och gissa om de blev goda!? Så nu har jag och mina käraste lyxiga praliner att mumsa på då och då – inte helt fel!

Vill man göra dessa godbitar tills sig själv eller någon man håller kär, så hittar man dem på Designtorget.se och just nu får ni dessutom 10% på dem med koden: ingridwenell. Koden funkar till och med måndag, som också är sista dagen att beställa om man vill få hem kitet innan hjärtedagen. Mumsa på!

 

 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.