D1F9CADC-C1FC-4557-9F99-6516AC4474D5

TIPS FÖR ALLA HJÄRTANS DAG

*Inlägget publiceras i samarbete med Designtorget och innehåller annonslänkar*

Vissa samarbetsförslag är helt enkelt för roliga för att tacka nej till, trots att man inte tjänar en krona på dem. Som detta jag gjort för Designtorget.se!

Jag har fått testa deras DIY-kit som de tagit fram tillsammans med Chokladfabriken, där man kan göra sina egna chokladpraliner och ge bort i present eller mumsa i sig själv. Perfekt inför alla hjärtans dag ju! Man får med små hjärtformade chokladformar, receptkort, choklad att smälta och frystorkat hallonkrisp. Sedan köper man till grädde och smör och följer receptet. Superenkelt verkligen! Jag valde också att garnera med färska hallon och riven vit choklad och gissa om de blev goda!? Så nu har jag och mina käraste lyxiga praliner att mumsa på då och då – inte helt fel!

Vill man göra dessa godbitar tills sig själv eller någon man håller kär, så hittar man dem på Designtorget.se och just nu får ni dessutom 10% på dem med koden: ingridwenell. Koden funkar till och med måndag, som också är sista dagen att beställa om man vill få hem kitet innan hjärtedagen. Mumsa på!

 

 

7

Detta inlägg har en kommentar

  1. There are surely plenty of details prefer that take into consideration. That’s a wonderful indicate raise up. I provide feelings over while basic motivation yet obviously you can find questions like the a single you bring up the location where the most crucial point will probably be working in honest excellent faith. My partner and i add?to determine if guidelines emerged around items like in which, however i am certain that that your particular work is actually evidently identified as an affordable online game. Each youngsters feel the influence involving only a moment’s pleasure, through out their own lives.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny