Lovelylife barnrum

TORSDAG

Godmorgon på er denna hjärtedag! Firar ni denna kärlekens högtid? Jag har alltid varit stressad över att det ska vara något speciellt med Alla Hjärtans Dag men det känns inte särskilt viktigt längre. Jag är ju alltid med de jag älskar mest!

Idag är jag hemma med min lilla spillevink som älskar att leka i sitt rum just nu och det gör jag gärna för det är husets mysigaste krypin. Planen är också lite foto, skruva ihop ett nytt dockhus, baka våfflor och faktiskt besöka öppna förskolan eller Kyrkis här på orten. Det var nog ett år sedan vi hängde där och det är en mysig utflykt att göra men vi hinner aldrig längre nu när Olivia går riktig förskola. Blir mysigt!

Sen lär jag väl spendera kvällen med vår stora uppgift i skolan just nu – att bygga en hemsida från fröet så att säga. Jajjemen, HTML, css och sådant skoj. Riktig kul faktiskt!

Stor hjärtekram på er!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny