Lovely life barn

KÄRLEK TILL EN JACKA

Jag har nog aldrig blivit så kär i ett plagg förut, som jag blivit i Olivias nya vårjacka från underbara Konges Slöjd. Den är så fin att jag inte kan sluta titta på den! Dessutom oerhört mjuk och mysig.

Vad jag älskar mest med den är att den är vändbar så det är två jackor i en, så vill man ena dagen vara cool i manchester och andra gulligt citronig så fixas det i ett kick! Önskar så att den fanns i min storlek alltså. Undrar bara om jag varit lika söt i den?? Ni hittar den hos Cirkusfabriken.

Ser ni solskenet i bilderna förresten?! Börjar verkligen närma sig vår nu med plusgrader och blomknoppar som börjar titta fram i rabatterna. Ljuvligt! Idag ska Olivia och jag åka på hennes gympa hon startade förra veckan, sen ska hon sova över hos farmor och farfar då jag ska till Malmö imorgon och pappan är på jobbresa till Stockholm. Fullt ös just nu alltså och jag har en väldigt bra magkänsla över det.

Sist men inte minst fyller min första bebis, min älskade Stella (vovven) sex år idag så ska göra mitt bästa att skämma bort henne trots att hon har diabetes. Men något ska vi nog kunna hitta på. Tänk, för några månader sedan trodde vi inte hon skulle överleva sin födelsedag.. livet alltså. Så läskigt men oftast fint. Trevlig söndag på er!

 

6

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Den var verkligen fin den jackan, jag har köpt en jacka till min son som oxå går att vända det är smidigt, tycker dom ska göra flera såna jackor..👍👍

    1. Visst är den fin! ja men eller hur, en sådan detalj är ju aldrig fel!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny