Lovely life barn

DEN DÄR BOKEN

Måste ju vara den mest omtalade barnboken det senaste halvåret, behöver jag ens skriva vad den heter?! Mrs Mighetto – ni kan ni!

Helt ärligt så är ju Olivia för liten för den egentligen, även om hon faktiskt lyssnar på nästan hela och gillar att titta på bilderna. Men själva storyn förstår hon nog inte mycket av, förutom att flickan i boken är ”setti” (ledsen). Men jag förstod ju vilken åtgång det skulle bli på denna bok och tycker det känns väldigt kul med en lite annorlunda sådan som hon liksom kan växa till. Superfin är den verkligen och vilka bilder alltså!

Men får Olivia välja så blir det nog böckerna om Max, Ingrid och Babblarna ett tag till, haha. Men längtar tills vi kan läsa mina favoriter sedan barndomen (som jag dessutom har kvar) – Pettson och alla böcker av Elsa Beskow! Vad läser ni för era små?

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny