Lovely life barn

EN BÄTTRE HELG

Den här helgen alltså! Solsken, skogspromenader, fågelsång, loppistur och massa kvalitetstid med nära och kära. Våren är i luften och vi har en helt annan energi. Underbart!

Olivia och jag tog hundarna ut i skogen och spenderade över en timme med att kasta kottar och pinnar i den lilla bäcken som rinner där, för att se dem flyta iväg som små båtar. Så kul och mysigt! Vi hälsade också på lilla Kiwi (valpen som inte klarade sig och som ligger begravd där vid det porlande vattnet).

Igår tog vi också en härlig loppistur där vi fyndade både småsaker och en ny möbel som vi ska bygga om. Lovar visa! Nu sitter jag med en kaffekopp och jobbar med en hemsida som ska redovisas i skolan om en vecka.

Trevlig söndag hörrni!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny