Lovely life barn

I ALL ENKELHET

Godmorgon måndag! Lite brudslöja och gröna kvistar är väl egentligen det enda som behövs för att skapa lite liv och vårkänsla, inte sant? En vit t-shirt, vintage jeans och röda läppar också för den delen. ”I det enkla bor det vackra” sa en vis man en gång..

Idag är det plugg som gäller för min del, och just nu håller vi på och skapar podcasts. Har i ärlighetens namn aldrig en lyssnat på en podd så detta är helt nytt för mig. Tips mottages varmt på inspirerande och fina poddar! Min idé är faktiskt inte så tokig, så kanske får ni höra min vackra (?) stämma någon dag om jag vågar publicera för allmänheten.

Hoppas ni får en fin start på veckan kära ni!

8

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jonna

    Tips! Monday Mantra, Skäringer & Mannheimer, Gynning & Berg, Lomma – Karlaplan, Josefin & Vanja. Det finns hur mycket som helst! (Har jag upptäckt sen jag började pendla. ?)

  2. Linda

    En varg söker sin pod MÅSTE du lyssna på. Bästa podden av alla. Smart, rolig, feministisk och lärorik.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.