B3442D6D-B7CD-4DE5-BD2E-AF9B236CE836

TIPS FÖR PÅSKÄGGET

Hej på er mitt i påskveckan! Tänkte visa lite vad Olivia får i sina påskägg så kanske någon av er får lite tips om vad man kan lägga i om man inte bara vill ge godis.

Utöver russin och kinderägg som är hennes favorit, får Olivia också en ny baddräkt (MiniRodini) inför sommaren, en liten Maileg kanin, strumpor (Bobo Chooses) tatueringar (Mrs Mighetto), dekorationer till påskriset (Afro Art) samt egna blomsterfröer som vi kan så tillsammans i trädgården.

Lite overkill kan tyckas men det är så kul att få ge henne lite extra vid påsk då hon fyller så sent på hösten, och så är det ju minst lika roligt att pyssla ihop för mig som för henne att få. Blir äggjakt i skogen i dagarna!

Vad ger ni era små till påsk om ni firar det?

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny