Lovely life kök

FÖRSTA MAJ

Jisses, då var maj redan här. Tiden bara rusar iväg och även om det är underbart att sommaren kommer med stormsteg så får jag lite ångest. Hatar att tiden går så fort. Man hinner liksom aldrig riktigt stanna upp och jag slår nästan knut på mig själv med allt jag vill och ska göra. Någon som känner igen sig?

De bästa dagarna är ändå de som jag och Olivia är hemma från skola och förskola, som idag, och ännu bättre såklart om pappan är ledig. Tyvärr sker det inte så ofta men snart, snart ska vi få ha lite ledig tid tillsammans.

Idag är det grått ute och vi hoppas på lite regn och jag och Olivia ska fixa färdigt med dockhuset och baka lite. Kolakakor och kanske någon mer sort om vi orkar.

Trevlig första maj på er fina!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny