Lovely life hem

FREDAG

Hej på er denna svinkalla fredag. Var tog egentligen våren vägen? Solen? Värmen? Imorse hade flera av blommorna jag lyckligt som ett barn planterat ut i krukor på verandan och trappan, dött en tragisk och plågsam död och jag får skylla mig själv som aldrig kollar vädret. Men ändå. Någon mer som är en klantskalle? Tur jag inte hunnit sätta ut mina älskade små odlingar ännu. Håller noga kolla på SMHI från och med nu.

Annars då? Jo vi har äntligen snart pysslat klart Olivias dockhus som blir magiskt fint, förbereder för lillkusinens ettårskalas imorgon och så pluggar jag till ett prov på måndag. Idag blev det även ett besök hos doktorn med lillan då hon fått en märklig knöl på halsen som inte vill försvinna. De kunde inte säga vad det var men är den kvar om två veckor blir det remiss till sjukhus. Kan inte alla virus, influensor och allergier bara gå och dränka sig?

Har också börjat ändra om lite i Olivias rum med nya tavlor och foton. Lovar visa när det är klart. Imorgon blir det också en loppistur och på söndag ska vi fira fem år tillsammans.

Ha en underbar helg fina ni!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny