Lovely life inredning

ÄNTLIGEN HÄGG

Tänk hörrni, att häggen blommar och snart även syren. Doften av skolavslutning, ljusa nätter och våt asfalt. Doften av alla minnen från förr och från min första tid med mitt livs kärlek. I måndags firade vi fem år ihop och jag minns det som igår, när han stod där vid slussens t-bana, med sin bruna, vintage manchesterjacka och jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig av nervositet. Kvällen som förändrade mitt liv för alltid.

Han gör mig kanske inte lika nervös längre (tack och lov) men minst lika pirrig och förälskad på nytt varje vår. Så mycket vi gått igenom tillsammans och så starka vi blivit. Ser fram emot ännu en sommar med mannen och dottern jag alltid drömt om.

Om ni gillar printet på väggen så hittar ni det och mina andra hos Printler.

Puss på er!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny