Lovely life inredning

NY SKÅPKÄRLEK

Kolla vårt senaste fynd! Vi hittade en annons med detta skåp och det visade sig att de sålde fler saker i en lägenhet vars ägare flyttat till äldreboende, så vi fick även med oss en stol och en byrå. Älskar att ta vara på gamla möbler och prylar! Nu ska vi bara klura ut vilken färg vi vill måla denna skönhet i – kanske blekrosa, gråblått eller grågrön?

Detta skåp har även fått oss att möblera om halva huset då vi tänkte ha det på övervåningen egentligen men det var helt omöjligt med vår smala trappa. Så nu fick vi tänka om, och det kan ju vara uppfriskande ibland. Återkommer med resultat senare!

10

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.