zakynthos

NOMINERAD – ÅRETS RESEINSPIRATÖR

en mamma och ett barn

Lite blandade bilder från våra underbara resor!

Ja kära läsare, snart bär det äntligen av igen och som vanligt har vi tagit oss an en utmaning – nämligen Santorini med en 2,5-åring. En superbrant vulkan-ö som mest verkar bestå av trappor, kokhet sand och berg. Men det ska väl gå bra tänker vi! När man reser med barn så får man ta dagarna lite som de kommer och planera lite mer. Barn är tåliga små varelser som är glada för det lilla såsom en smarrig glass eller ett skönt dopp i det blå. Mer behövs inte anser jag.

Men hon är större och mer envis än när vi reste sist så det blir spännande att se hur det går. En annan sak som är annorlunda nu är ju att hon äter samma mat som vi och inte burkmat som sist. Så hur det ska gå med det grekiska köket blir intressant att se. Olivia är inte så kräsen av sig så det ska nog gå fint.

Jag kommer att dokumentera samt göra en liten guide för Santorini och då främst när det gäller att resa dit med småttingar. Om ni uppskattar mina resebilder så skulle jag vilja be er om en liten tjänst. Jag är nämligen nominerad som Apollos Reseinspiratör och vill man se mer av mina resor framöver så skulle jag bli evigt glad om man ville ge mig en röst under denna länk.

P.s. Man kan rösta både via mobil och dator.

Tack!

 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny