Lovely life sommar barn

SOMMARUNGAR

Här om dagen lånade jag Olivias lilla kusin Nora för en härlig sommarplåtning i trädgården i samarbete med Babyshop och Kuling Kids och deras nya UV-kläder. Tänk, allt som behövs för att de ska ha roligt tillsammans en stund är lite vatten och några köksredskap. Underbara ungar!

Det är ju oerhört viktigt att skydda sina små från solen och här hemma kör vi både med UV-kläder och minst solskyddsfaktor 50. Dessa från Kuling är dessutom oerhört fina och skyddar bra. Perfekt nu när vi snart åker till Grekland. Ni hittar dem och flera andra varianter här!

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.