Lovely life uteplats

UNDER ÄPPELTRÄDEN

Hej på er fina ni. Sorry för lite kass uppdatering denna veckan men det är lite kaos med allt att fixa innan resan till Grekland i helgen. Det packas och plockas och städas för fullt. Trädgården ska ha sitt och våra djur  måste ha allt de behöver hos sina barnvakter. Dessutom valde jag att mitt i alltihop måla om matsalen. Bra timing? Nej, men fint blev det och kul att komma hem till sedan!

Sommaren har äntligen anlänt på riktigt och jag tänkte visa er den mysiga lilla sittplats som jag och Olivia fixade av lite saker vi hade hemma. Vi har lite dåligt med platser att hänga på i trädgården, så när mannen jobbade sin sista dag innan semestern ville vi överraska med fika under äppelträden. En gammal kabelvinda, några halvrostiga stolar och lite lyktor i trädet var allt som behövdes för en skön plats i skuggan. Har dessutom sått lite ängsblommor där under träden som jag hoppas tar sig så att det blir riktigt fint och mysigt.

Nu ska jag packa vidare medan mannen och ungen är på utflykt för lite pappa-dotter-tid. Ha en underbar dag!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny