8085D9ED-5783-4BAB-B230-4F76D6984128

HEJ FRÅN SANTORINI

Jag vet, bildbomben är brutal, men det går liksom inte att välja bort någonting. Allt är så underbart fint här borta. En av de vackraste platser jag någonsin sett! Det gör det inte sämre heller att vi bor på världens mysigaste familjeägda hotell med bara åtta rum, där ägarna är överlyckliga över att ha Olivia som gäst och leker med henne hela tiden. Dessutom bakar värdinnan kakor och ställer in på vårt rum efter städning. Det ni! Fint att de och lilla O är sådana kompisar trots att ingen av dem förstår ett ord av vad den andre säger. Det bevisar en hel del!

Vi njuter, solar, badar, strosar, äter och bara lever i nuet (så gott man kan med en 2,5-åring) och bara försöker ladda våra batterier. Jag kommer att summera denna resa med en rejäl guide framöver om hur det är att resa hit med småbarn och försöka ge så bra tips jag bara kan. Tro mig, det kan vara användbart.. Vackraste ön, men kanske inte alltid den mest praktiska. Mer om det när vi är hemma igen. Nu ska jag njuta vidare. Puss på er!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Helena

    Får jag fråga var ni var och bodde? Tack för alla vackra bilder!

    1. Ingrid Wenell

      Tack snälla!! Vi bodde på underbara lilla hotell Tzortzis i Kamari!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.