Lovely life resa santorini

RED BEACH

Hej från värmen! Igår besökte vi den häftigaste strand jag någonsin sett – Red Beach här på Santorini. Vulkanen har gett berget och stenarna en rödbrun färg och vattnet är kristallklart och turkost. Oerhört vackert!

Efter en lång biltur och en något svettig liten promenad ner för en stenig stig längs med berget, var det underbart att svalka sig där. Vi var nog de enda med ett litet barn där på grund av terrängen, men varför göra saker svårare än de egentligen är? Det var så värt att klättra ner till detta underverk till strand.  Rekomenderas verkligen!

Nu: en milkshake vid poolen.

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny