93916236-FD2D-43A3-9AEA-F384D2B57529

BORTA BRA


Men hemma bäst? Nej det håller jag inte med om för fem öre. Jag vill bara tillbaka och grät stora blöta tårar när vi kramade om paret som ägde hotellet (de mest varma och fantastiska människor jag någonsin träffat) och lämnade alltihop bakom oss i en taxi. Jag vill tillbaka till värmen, fruktstunderna på terassen, timmarna vid pool och strand, människorna, de tidlösa kvällarna och all fantastisk natur och arkitektur. Där var jag lycklig. Där kunde vi slappna av och bara vara. Här hemma är det tvärtom med all stress, alla måsten, planering, pussel.. så trött på det faktiskt. Någon som känner igen sig?

Dessutom är vår älskade hund Stella dålig igen och ligger inlagd på djursjukhuset så oron vill inte släppa taget om oss. Men det verkar gå åt rätt håll även denna gång så vi håller alla tummar. Ni också va?

Vi är iallafall oerhört glada och tacksamma för vår fina resa och den kommer vi alltid bära med oss i våra hjärtan. Nu ska jag försöka njuta av vår vackra svenska sommar också så gott jag bara kan. Har ni bra tips på hur man släpper stressen och bara lever i nuet även hemma? Please share!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Volang

    Det ser SÅ magiskt ut! Var kommer din randiga klänning ifrån?

    1. Ingrid Wenell

      Hej fina!! Ja det var verkligen helt underbart, vill BARA tillbaka och blir typ ledsen när jag ser bilder från grekland just nu.. Min klänning är ifrån hörliga Mainio Clothing! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.