Lovely life barn sommar flädersaft

FLÄDERTIDER

Dessa junikvällar alltså – magiskt! Vår fläderbuske har verkligen exploderat i år så ikväll passade jag och lilla älsklingen på att plocka in en hel hög med blommor att göra hela familjens favoritsaft på. Så enkelt att göra dessutom och så få ingredienser! I år provar jag även att ha lime i så det blir spännande att smaka om några dagar. Någon som testat? Eller har ni något annat ni brukar krydda med?

Snart är det sommarlov för min del och jag har redan gjort min första termin på utbildningen. Tiden går fort! Ska bli skönt att ha lite ledigt och mysa med min lilla tjej och göra lite småtrippar här och där. Lite jobb blir det också för min del men ska bli skönt att ladda batterierna lite för höstterminen, för denna vår har varit tuff på riktigt.

Vad har ni för planer för semestern?

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.