Lovely life mandelmans trädgårdar

MANDELMANNS TRÄDGÅRDAR

Vilket magiskt ställe alltså. Rena drömmen! Vi tog med oss min mamma och överraskade henne med ett besök på fantastiska Mandelmanns Trädgårdar på vackra Österlen. Varit en dröm länge att åka dit och det var verkligen en dröm även i verkligheten. Är så imponerad av hur de byggt upp detta paradis och så tacksam för att de delar med sig av sin magiska värld till drömmare som mig. Stort tack Gustav och Marie! Ni är mina förebilder och en dag ska jag leva som ni.

Nu är min mamma och jag i Simrishamn på ett B&B där vi ska stanna till imorgon för att besöka den stora loppisen ”Suckarnas Gång”. Tanken var att vi skulle ha Olivia med oss här men tyvärr fick hon hög feber under besöket på mandelmans och fick åka hemåt med sin pappa. Saknar henne så mycket, men imorgon ses vi igen. Tyvärr har vi en väldigt jobbig sak framför oss på måndag dessutom så just nu är magen full av ångest. Men ska försöka njuta av denna lilla resa här på Österlen – så vackert!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.