9837CE53-A14A-4FC6-8897-89D90C475EEC

EN KORG FULL MED KATTUNGAR

Dessa tokstollar alltså! De är redan ca två månader gamla och flyttar om bara några veckor. Känns som igår vi gick och letade i skogen och aldrig trodde vi skulle hitta dem. Rätt som det var låg där fyra små ynkliga tussar under en gammal takplåt mitt i skogen.

Allihop har fått hem och en av dem ska få stanna hos oss då vi förälskat oss totalt i hans personlighet. Vår alldeles egna lilla aristocat – Toulouse! Nu får vi skaffa ett större hus som passar för tre människor och ett mindre zoo. Tillsvidare bor de små i min filtkorg i vardagsrummet.

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.