671F50E6-C12B-490C-941C-6B65AE52D899

LEJONKVINNA

Hur vacker är hon inte? Det ligger verkligen något i det där med att gravida kvinnor strålar. Styrka, stolthet och mod – som ett lejon!

För en vecka sedan i Södermanland hade jag äran att få fotografera denna skönhet som bär på min kusins lilla knodd, ute på sädesfälten på den sörmländska landsbygden där vi båda har så mycket fina minnen. Magiskt! Det är verkligen en ära att få föreviga sådana stunder.

På tal om det sitter vi nu i bilen och landar snart i Stockholm för bröllop imorgon. Jag är inte huvudfotograf denna gång men kameran är såklart med och kommer hänga tryggt på min axel hela dagen. Om två veckor är det bröllop igen och då ska jag få äran att föreviga hela härligheten. Fina tider med andra ord!

För snart ett år sedan var vi superpirriga inför vår stora dag men denna gång ska vi bara luta oss tillbaka och njuta av all kärlek och fina människor. Helt barn- och djurfria, bara vi två. Nu checkar vi in på Värmdö.

Hör av er på min mail ingrid.w@hotmail.com om ni vill få någon speciell stund förevigad av mig. Puss!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.