E22D8027-C9F4-4A30-A564-2AE2B7A818FA

KÄRLEKSTIDER

Vilken helg det blev! Så mycket kärlek och värme på alla håll och kanter. Bröllop har verkligen någon magisk kraft som gör alla alldeles glada och pirriga. Underbart!

Jag skulle ljuga om jag sa att jag har många vänner, men vem bryr sig om mängd när man får vara med om sådana här fina stunder i människors liv? Att få dela glädje, tårar, skratt och kärlek under en hel dag. Det är fint!

Jag kan dock inte låta bli att få lite panik över att det redan snart är ett år sedan jag själv fick gifta mig med mina drömmars man. Tiden är min värsta fiende. Tur att varje dag med honom är en rikedom och att jag glömmer dess existens när jag får dela mitt liv med vår lilla familj. Så fruktansvärt kär!

Nu har vardagen kommit tillbaka för oss med min terminsstart, jobb och förskola och jag är så tacksam för alla fina upplevelser denna sommar. Ännu är den inte slut förstås då vi har ännu ett bröllop på schemat samt en resa till Rom i mitten av september. Magiskt!

 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny