DDA54895-82DB-4D0D-AE2A-C431A24F584C

HEJ RUTINER

Känner ni höstvibbarna där ute? Är det bara jag som tycker det är underbart? Någonstans denna tid varje år brukar jag vara rätt less på sommar, klibbig värme och röriga rutiner. Nu ska det bli väldigt skönt med krispig höst, tända ljus och mörka mysiga kvällar. Älskar den perioden!

Ingen är nog lyckligare än Olivia för idag fick hon äntligen komma tillbaka till sin vanliga förskola igen, som hon trivs på så himla bra. Det här med tillfällig förskola några dagar under sommaren var INTE hennes grej. Inte alls. Hon ville bara hem och var ledsen varje morgon. Tur hon inte behövde vara där så mycket, men ändå. Kändes inte alls kul att tvinga dit henne. Men nu är allt som vanligt igen och hon var på helt strålande humör när hon kom hem idag och berättade om allt hon gjort under dagen. Underbara unge!

Imorgon kör vi sista sommar-rycket med ett efterlängtat besök på Liseberg med nästan alla Olivias kusiner. Ska bli grymt kul!

Har ni börjat ladda för höst?

 

 

 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.