Lovely life kärlek

NÄR JORDEN GÅTT UNDER

Livet ibland alltså. Med en helg full av kärlek, gamla vänner, bröllop och värme. Samtidigt släpper Håkan äntligen nya biljetter till konsert på Ullevi, där vi två för fem år sedan gjorde vår relation offentlig. Så mycket pirr i magen och sådan lycka.

Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på helgens bröllop för min älskade vän och hennes stora kärlek, som jag dessutom hade den stora äran att föreviga som bröllopsfotograf. Ni ska få se bilderna framöver!

Det verkligen lyste om dem och jag fördes tillbaka till vår stora dag för snart ett helt år sedan. När vi två blev man och fru, när jag äntligen fick säga ja till min stora kärlek och när livet började på nytt.

Sann kärlek måste man uppleva för att tro på den och jag önskar alla fick den chansen. Kommer älska dig när jorden gått under, min fina Matti.

 

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.