Lovely lite trädgård odla

SKÖRDETIDER

Tänk att september snart är över alltså. I rädsla för frost och kyla plockar vi nu in allt som är kvar i trädgården, såsom blommor och grönsaker. Olivia hjälper som vanligt till och räknar och sorterar.

Gjorde en liten gardin av de gröna tomaterna, och hoppas de ska få den sista energin de behöver för att mogna inomhus. Läste att de ska hänga kvar på sin kvist för bästa resultat. Visst blev det lite charmigt ändå?

Denna vecka planerar jag också att samla alla fröer som bildats där ute och gräva upp alla knölar för vinterförvaring. Det tar emot något såklart, men gör man det nu är chansen större att man får njuta av blommorna nästa säsong. Förra året misslyckades jag totalt med dahlia-knölarna då alla möglade, men i år har jag läst på mer. Har ni tagit in allt ännu?

 

 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.