lovely life barn kalas födelsedag

KALASDAGS

Hej på er! Hoppas ni haft en fin vecka. Här hemma förbereds det för fullt för kalas för vår blivande treåring här hemma. Tre? Hur tusan hände det? Tiden flyger verkligen när man har barn, men roligt har vi iallafall på vägen. Imorgon blir det kalas för vår lilla, stora prinsessa som önskar sig glitter, unicorns och magi. Vi gör vårt bästa för att uppfylla hennes önskningar och ovan ser ni lite av det hon ska få av oss på sin födelsedag den 10/10.

Den fina kjolen och strumpbyxorna kommer från Babyshop och de söta presentaskarna från Dudepackaging.

Nu ska jag baka kolakakor och imorgon göra klart en minst sagt speciell tårta innan gästerna kommer. Lovar visa den innan den äts upp! Kram på er fina.

 

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny