Lovelylife barn trädgård

OKTOBERBLANDNING

Min oktober-tjej!

Det här inlägget får bli en liten blandning av oktober hittills. Som några av er kanske redan sett via Instagram så gör jag nu min praktik via utbildningen – här på LovelyLife! Så himla kul att vara en del av något större och få hålla i trådarna på riktigt. Jag jobbar också en del med Vintagefabriken.se och sköter sociala medier, foto, reportage och annat.

Så just nu går det lite mindre tid till min egna blogg, därav detta blandade inlägg. Men ni kan alltid hänga med i svängarna mer ”live” på Instagram där jag heter @ingridwenell.

Just nu försöker vi vara så mycket vi kan ute i trädgården trots det ruggiga vädret. Vi fixar och donar, förbereder för vintern, gräver ner lökar och gör kransar. Snart är allt i vila och det ska faktiskt bli rätt skönt att släppa det jobbet ett tag. Men man kommer ju sakna alla blommor förstås!

Men, hösten är ju här, och vad är egentligen mysigare än att hänga inomhus då? Vi leker, pysslar, läser böcker och ser film. Så härligt att kunna göra mer tillsammans som roar både liten och stor numera. Vi spelar till och med ett spel ihop nästan varje kväll som Olivia fick i födelsedagspresent. Ballongspelet med Greta Gris. Det ni!

Dessutom har projekt övervåning satt igång på allvar igen efter sommaren och vi har börjat med ett helt nytt rum till Olivia. Vi har insett att det är dags för en större säng, och ”kontoret” som det kallats har något större golvyta så hon ska få det istället. Men det känns lite konstigt då jag fixat så mysigt i hennes lilla krypin, just för henne. Men vi ska nog få till det med lite färg och tapet i det nya också. Så ska även vårt rum äntligen bli klart, eller göras om och göras rätt. Det blev inte som vi tänkte sist så där är vi lite på ruta ett igen. Fortsättning följer!


Sist men inte minst försöker jag insupa att jag är mamma till en treåring. Min älskade treåring. En ålder jag alltid varit livrädd för då ungar i den åldern inte imponerat särskilt mycket på mig innan, men oj så det kan vända. Så mycket de kan, förstår och så roliga de är att hänga med. Men den dans på rosor är det definitivt inte. Men det hör väl till tänker jag.

Ovan ser ni lite bilder från min lilla enhörnings födelsedagsfirande som blev väldigt lyckat. Oktober kommer alltid vara en speciell månad för mig tack vare Olivia. En månad som förr bara försvann i grå dimma, gnistrar nu i glitter och regnbågar. Hoppas ni också har en mysig månad!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.