F15AC327-4B3C-41CC-82DC-D7EB23495F7C

PRESSTRÄFF MED BECKERS FÄRG

Igår fick jag göra min första roliga resa via min praktik här på Lovely Life – till Stockholm! Där mötte jag upp Mia,  och sedan sprang vi på så många pressvisningar vi kunde hinna med.

Efter en natts sömn var det dags för den härliga pressfrukosten med Beckers Färg, på Rosendals Trädgårdar ute på djurgården.

Så, i det fantastiska orangeriet under slingrande passionsblommor fick vi avnjuta en härlig frukost. Samtidigt lyssnade vi på Beckers presentation om deras vårtrender.
Vi fick också tips och inspiration om enkla och smarta DIY-projekt man själv kan fixa hemma och hur man kan tänka när man målar dessa.

Pysslaren i mig tyckte ändå sista momentet var roligast – att få bygga sin egen pidestal. Denna kommer vi sedan få hem i valfri färg. Så kul! Inte särskilt svårt heller, och visst blir de snygga? Kommer skriva en guide senare här på Lovelylife om hur man gör.

Ett måste var ju såklart också att strosa runt lite i den höstvackra trädgården innan det var dags att susa till tåget. Kan knappt vänta på att få hem min pidestal och ställa en växt på den. Men nu ska jag mysa med mina älsklingar hela kvällen som jag snart får krama.

Stort tack till Beckers, Per Pr och Rosendals trädgårdar att jag fick komma!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Mams

  ♥️

  1. Ingrid Wenell

   <3

 2. PerPR

  Tusen tack för att ni komma. Så härligt med er sköna och glada energi. Trevlig helg!

  1. Ingrid Wenell

   Tack snälla ni! Det var så inspirerande 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.