Lovely life barn kläder vintage

HÖSTTJEJER

Som jag trivs med min praktikplats alltså. Utöver att jag fixat och donar här på Lovely Life så gör jag även lite jobb för Vintagefabriken. Denna fotografering till exempel! Lånade Olivias kusin Nora och fotade tjejerna ute i trädgården med fina strumpbyxor och tröjor som säljs hos dem.

Det är ju inte första gången jag fotograferar dessa töser och även om det är helt galet rörigt ibland så är det så himla roligt. Resultatet blir dessutom sjukt gulligt om man frågar mig. Så roligt att se dem tillsammans och hur de hjälps åt och fixar ihop. Så söta!

Jag hoppas jag får plåta dem snart igen för det är verkligen så kul. Har ni någon favorit bland bilderna? Apropå pumpor är det ju snart halloween och jag har sett en så fin sorts grå pumpa som jag ska ge mig ut på jakt efter imorgon. Brukar ni pynta något denna högtid?

 

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.