Lovelylife mamma barn blogg

HEJ NOVEMBER

Så vips var oktober över och en av de mörkaste och kanske inte mest peppande månaderna är här – november. Inte min favorit om jag ska vara ärlig, men vi försöker hitta på mys så gott vi kan.
Det är någon slags övergångstid nu mellan halloween och jul så vi frossar i både pepparkakor och pumpor här hemma. Många har redan börjat pynta med stjärnor och så men det vill jag nog spara lite, traditionell som jag är. Har ni börjat julpynta?

Pumpor däremot tycker jag har en alldeles för kort tid i rampljuset varje år. Bara några futtiga dagar. Känns lite tråkigt när de ju är så vackra och håller så länge. Inte är det särskilt hållbart heller.
De får nog hänga kvar ett tag hos oss iallafall då hela familjen är fascinerad av dem. Kanske kan man hitta på något mer juligt med dem? Vi pratade till och med här om dagen att vi skulle ha en pumpaodling i framtiden, ni vet sådana stora fält som de har på film eller serier i USA? Stranger things om ni sett den. Sådär kusligt magiskt! Nåväl, kanske odlar vi några småpumpor här hemma till nästa år iallafall. Wish us luck!

Där har ni iallafall bild på min röriga pysselplats på verandan, bestående av en gammal dörr och några bockar. Där samlar jag alla fynd från naturen och skapar kransar, planteringar och annat jag känner för. Har jag tur har inte allt blåst bort innan jag skapat färdigt, haha! Drömmen vore förstås ett växthus att pyssla och skräpa ner i, men vad vore livet utan drömmar?

Har ni någon plats hemma ni släpper loss kreativiteten på?

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.