Lovely life pidestal beckers inredning diy

DIY – PIDESTALEN PÅ PLATS

Lovely life pidestal beckers inredning diy

Lovely life pidestal beckers inredning diy

Lovely life pidestal beckers inredning diy

Alltså blev den inte snygg? Pidestalen som vi fick bygga i samband med Beckers pressfrukost härom veckan är nu på plats. Vi fick välja en kulör att måla den i och jag valde Beckers senaste tillskott “Roibos 658” och jag är som besatt. Älskar verkligen denna brunrosa nyans! Första lagret får man panik för allt ser bara bajsbrunt och flammigt ut, men vid andra lagret sker magi. Denna kulör kommer även pryda halva väggarna i det som ska bli Olivias rum och jag tror det blir riktigt mysigt. Även där hade jag total panik första lagret, men nu när andra är på känner jag mig lugn. Lovar visa när det är klart!

Vill ni bygga en egen pidestal så har jag skrivit en guide här. Lycka till!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.